Wie ben ik?

Hallo,

Mijn naam is Herbert Brands. Nadat ik in 2002 mijn schildersopleiding met succes heb afgerond ben ik begonnen als schilder bij een klein schildersbedrijf. Hier ben ik vooral werkzaam geweest in de particuliere sector en heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Vervolgens ben ik een aantal jaren bij een groot schildersbedrijf werkzaam geweest. Hier heb ik diverse werkzaamheden gedaan van grote tot kleine projecten en mezelf ontwikkeld tot allround schilder.

In 2016 heb ik het besluit genomen om mijn eigen schildersbedrijf te starten onder de naam Herbert Brands schilderwerken. Kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid heb ik hoog in het vaandel staan.

Voor een strak stukje schilderwerk bent u bij mij aan het juiste adres. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.